Go to top

Om Lynx Tactical

 

"Gaupen er en av de tøffeste skapningene du finner i de norske skoger. Det er svært vanskelig å oppdage den, og leter du kommer du mest sannsynlig over resultatet av hva den har foretatt seg. Gaupa holder seg i skjul og er sjelden aggressiv. Likevel er den en profesjonell og metodisk jeger."

 

Vårt team består av personer med erfaring fra politi og forsvar som er supermotivert til å gi deg godt utstyr du vil få glede av i mange år.  Like viktig var det vårt ønske å skape noe nytt og anderledes enn hva du har sett før.

 

Gjennom vårt morselskap Oskar Pedersen AS har vi drevet med salg mot det operative miljøet sden 1925. Dette har gitt oss en lang rekke agenturer og et sortiment som strekker seg langt ut over det du vil finne på denne siden. Så dersom du representerer en avdeling i Forsvaret eller Politiet med et spesielt ønske o eller behov for et spesifikt produkt, så er sannsynligheten høy for at vi kan skaffe dette. Nesten hundre års erfaring, har gitt oss et nettverk og et erfaringsgrunnlag få andre bedrifter i Norge har. 

 Vi vil til enhver tid gjøre vårt aller beste for at du får riktig utstyr, til riktig kvalitet, til den tiden hvor du trenger det.