Go to top

General terms

Salgsbetingelser

Våre salgsbetingelser gjelder for alt salg av utstyr og produkter fra Lynx Tactical til forbrukere.

Et bindende salg er gjennomført straks kjøperen har gjennomført sin betaling og ordrebekreftelsen er mottatt. Det er forbrukerens ansvar å hente pakken på postkontor eller post i butikk innen tidsfristen.

Lynx Tactical:

Lynx Tactical er eid og driftet av: Oskar Pedersen AS, Skibåsen 35, 4656 Kristiansand, Norge.

Gjeldende regelverk for netthandel:

-          Forbrukerkjøpsloven

-          Markedsføringsloven

-          Personopplysningsloven

-          E-handelsloven

-          Loven om angrerett.

Geografisk område:

Salgsbetingelser gjelder kun ved salg i Norge. Ved utenlandshandel gjelder egne betingelser.

Betaling:

Betaling skjer via vår betalingslønings DIBS. For privatkunder er dette eneste betalingsalternativ. Alle priser er inkludert MVA.

Forebehold:

Vi forsøker å til enhver tid ha oppdatert informasjon på vår nettside. Vi tar likevel et forebehold om at det kan forekomme skrivefeil eller andre feil som gjør at vi ikke kan levere i henhold til vår lovnad.

Noen av våre produkter ligger ute med en salgspris på 0,-. Dette er produkter som vi ønsker å vise frem, og som selges på forespørsel. Dersom du ønsker mer informasjon om disse produktene, kan du kontakte oss på post@lynxtactical.no

Bilder og annen materiell på nettsiden skal til enhver tid representere produktet, likevel er illustrasjonene ment for å gi et inntrykk av produktet. Det er kjøpers ansvar å sette seg godt inn i produktet, dens bruksområde og hvilke vilkår som gjelder.

Vi forebeholder oss retten til å kansellere en bestilling eller deler av denne dersom vi ikke kan levere i henhold til vår lovnad. Dette kan for eksempel gjelde ved: Utsolgt, produksjonsstans eller liknende.

Noe fargeavvik på varene kan forekommer, selvom vi bestreder oss etter å skaffe et mest mulig korrekt inntrykk av hvordan varen ser ut.

Varen

Det er forbrukers ansvar å umiddelbart inspisere varen og uten opphold melde fra om feil eller mangler. Dette kan gjøres til post@lynxtactical.no.